Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Tengerharcos Karate

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Donquixote Doflamingo
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2012. Jan. 25.

TémanyitásTárgy: Tengerharcos Karate   Szer. Ápr. 04, 2012 8:00 am

Tengerharcosok
A tengerharcosok halszerű humanoid lények. Fizikailag jóval erősebbek egy átlagembernél. A nyakukon lévő kopoltyún képesek a víz alatt lélegezni akár egy hal, a szárazföldön pedig ugyanúgy lélegeznek, mint egy ember. Vízben az erejük és gyorsaságuk a többszörösére nő. Ott érezhető az igazi erejük. Képesek elviselni a gyors nyomásváltozást is. Képesek kommunikálni a tengeri lényekkel. Több fajta tengerharcos van, így képességeik nagy része a biológiai adottságuk szerint használható. A technikájuk a Tengerharcos Karate, amit bármelyik tengerharcos elsajátíthat.


Tengerharcos Karate
Ez a tengerharcosok harcművészete. A technikákhoz szükséges a tengerharcosok ereje és gyorsasága. Ez a harcstílus még erősebb és gyorsabb, ha víz alatt használják, ahol a tengerharcos kamatoztathatja igazi erejét.

Név: Hyakumaigawara Seiken
Ár: 100.000 ßeli
Leírás: Egy erőteljes ütés, ami messzire repítheti a célpontot.
 • Név: Senmaigawara Seiken
  Ár: 350.000 ßeli
  Leírás: A Hyakumaigawara Seiken egy sokkal erősebb verziója, Kuroobi azt állítja, hogy ez a lépés Tengerharcos Karate igazi „lényege”. A használója képes megölni egyetlen ütéssel egy embert.

 • Név: Gosenmaigawara Seiken
  Ár: 400.000 ßeli
  Leírás: A Senmaigawara Seiken tovább fejlesztett, egyben végső verziója. Egy erőteljes ütés, ami képes akár egy csapással harcképtelenné tenni egy Démongyümölcs használót.

Név: Karakusagawara Seiken
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A használó a levegőbe ütve egy lökéshullámot indít, mely egy elég nagy területre van hatással.

Név: Samegawara Seiken
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: A gyojin karate egyik jelentős támadása, amelyben nagy energia áramlik a használó tenyerébe, amellyel képes lökéshullámot gerjeszteni. Az ütés szinte kivédhetetlen.

Név: Samehada Shotei
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Egy tenyeres blokkolás, ami képes lefegyverezni egy ellenfelet, azáltal, hogy kiüti a használó az áldozat kezéből annak kardját, pisztolyát.

Név: Nanasenmaigawara Mawashigeri
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A gyojin karate egy nagy erejű támadása. Használatakor a Tengerharcos egy körkörös rúgással támad rá az ellenségére, amely súlyos sérüléseket okozhat.

Név: Wantō Giri
Ár: 150.000 ßeli
Leírás: A tengerharcos az ellenfele mögül a nyakára mér egy erőteljes csapást.

Név: Itomaki Kumite
Ár: 100.000 ßeli
Leírás: Víz alatti technika, a használó a lófarkát (természetesen a tecnika feltétele, hogy legyen, de ha a tengerharcosnak bármi ehhez hasonló "dolga" van az is megfelel) az ellenfél dereka köré tekeri, hogy ezzel nem hagyva, hogy elszökjön.

Név: Kaisoku: Harakudashigeri
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Egy víz alatti támadás. A technika titka a hatalmas lendület, melyet a tengerharcosok könnyen elérnek a víz alatt. A használó távolról az áldozata felé úszik, s mikor eléri, egy oldalsó rúgással célba veszi annak gyomrát.

Név: Ka Ka Kakato Otoshi
Ár: 150.000 ßeli
Leírás: Víz alatti támadás, a használó a sarkával rúgja meg áldozatát.

Név: Appakushi Chokka Kouro
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A víz alatti mozdulatok újabb tagja, egy különleges fogás, aminek segítségével a tengerharcos szó szerint megbéklyózza az áldozatát, majd leúszik vele a tengerfenékre, ahol aztán a tenger nyomása végez az áldozattal.

Név: Jōdan Bakushō
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A Jōdan Bakushō egy víz alatti nyitott tenyérrel történő ütés, ami az áldozat állát célozza meg, súlyos sérüléseket okozva.

Név: Kaimen Wari
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: Eme karate csapás segítségével a használó képes „kettészelni” az óceánt, ezáltal lökéshullámot indítva a célpont felé.

Név: Yarinami
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: A képesség során a használója kezdetben a víz alatt tartózkodik, ahol örvényt képez maga köré. A létrehozott örvényből így képes a tenyerei közé vízoszlopot formálni, melynek kilövésével akár egy hajót is könnyedén el lehet süllyeszteni.

Név: Umidaiko
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: Víz alatt végrehajtandó technika. A használó maga elé üt, ezzel lökéshullámot gerjesztve, aminek a sebessége és az ereje is félelmetes, valamint akit elér, azon különleges lenyomatot hagy.

Név: Gyojin Jūjutsu: Mizugokoro
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: Víz alatti technika, mely’ segítségével a használó képes megragadni a vizet, mintha az megfogható lenne, és irányítani. Több képesség is erre a mozdulatra épül:
 • Név: Kairyū Ipponzeoi
  Ár: 380.000 ßeli
  Leírás: Miután a Tengerharcos megragadja a vizet, az úszóhártyás kezeivel egy nagynyomású, spirálisan forgó vízsugarat hoz létre, ami nagy károkat tud okozni.

 • Név: Murasame
  Ár: 490.000 ßeli
  Leírás: Mozdulatvilága szinte mindenben egyezik az előző technikáéval, csak ezúttal nem vízsugarat, hanem cápaalakú vízlövedékeket idéz meg a Gyojin, amik az áldozat testébe mélyesztik fogaikat, ha eltalálják.

Név: Yabasame
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A Tengerharcos először is bevizezi a kezét, majd a levegőbe üt egyet, aminek hatására a vízcseppek nyílhegyek formájában szállnak a célpont felé. Ezek a „nyilak” súlyos sérüléseket tudnak okozni.
 • Név: Uchimizu
  Ár: 450.000 ßeli
  Leírás: A Yabasame sokkal erősebb verziója, akár ölni is lehet vele. A használó ezúttal is a levegőbe üt, ám a víz most pisztolygolyóként támadja meg az ellenfelet. Ezzel a technikával már nem csak élőlényekben, hanem az épületekben is jelentős pusztítást lehet végezni.

Név: Gyojin Karate Ōgi: Buraikan
Ár: 500.000 ßeli
Feltétel: Öt Gyojin Karate technika ismerete!
Leírás: A gyojin karate egy titkos képessége, ebből adódóan egyike a legerősebb technikáknak. A Tengerharcos egy vízgömbbel veszi körül az egyik öklét, majd a célpontja felé üt, ezzel egyfajta vízalapú lökéshullámot indítva, ami elég erős ahhoz, hogy akár harcképtelenné tegyen egy óriást.
Vissza az elejére Go down
 
Tengerharcos Karate
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fujikage Koichi
» Napi vicc
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Szabályzat és más egyéb :: Képességek-
Ugrás: